2.5. Clubactiviteiten.jpg

Clubactiviteiten

Naast de vele trainingsmogelijkheden organiseren wij van Taekwondoschool Keumgang ook tal van activiteiten waaraan je, geheel op vrijwillige basis, kan deelnemen. Plezier, vriendschap, elkaar beter leren kennen en een goede groepssfeer staan hierbij centraal. Taekwondogerelateerde activiteiten zijn onder meer onze befaamde clubtoernooien, hier kunnen onze jonge taekwondoin’s op een veilige en correct manier kennismaken met de Olympische discipline van onze prachtige sport. Ook de ouders zijn hier meer dan welkom om te komen supporteren voor al dat jong geweld. Om de ouders zelf ook te laten kennismaken met Taekwondo vinden er op regelmatige basis ook oudertrainingen plaats.

Samen genieten, iets eten en drinken of een gezellige babbel zijn sleutelwoorden voor onze feesten en eetdagen. Zo is er jaarlijks een sinterklaasfeest, een eetdag, een barbecue, het ontbijtschaatsen, het kerstfeestje met quiz, enzovoort. Dankzij de hulp van onze talrijke vrijwilligers is het mogelijk om deze fantastische activiteiten aan te bieden en te organiseren.

Kortom, onze Taekwondoschool Keumgang is veel meer dan een taekwondoclub. Het is een plaats waar vriendschap en sociaal contact hoog in het vaandel worden gedragen en we oog hebben voor iedereen!

Wil je graag meer informatie over Taekwondoschool Keumgang? Contacteer ons of schrijf je in voor meer inlichtingen.

Grijp je telefoon bij de hand, vul onderstaand formulier in of stuur ons een e-mail.

 
Call-.png

+32 (0) 473 49 53 72

clipboard-.png
Voor- en achternaam *
Voor- en achternaam