Keumgang Open 2020

De Keumgang Open is het jaarlijks tornooi dat georganiseerd wordt door onze club Taekwondoschool Keumgang en telkens plaatsvindt in Diest. Tijdens één weekend krijgen we nu ongeveer 700 deelnemers over de vloer, vergezeld van een veelvoud aan toeschouwers.

Het is ondertussen uitgegroeid tot een tornooi van internationale allures waarbij we al atleten uit: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Spanje, Zwitserland, Italië, Ierland en Griekenland mochten ontvangen. We proberen met ons tornooi een zo hoog mogelijk niveau te realiseren voor de deelnemende atleten zodat het zowel een competitieve als een leerervaring wordt.

 
 
Keumgang Open 2019.jpg
 
 

Op zaterdag organiseren we het sparren (Olympisch taekwondo) voor de hogere gordels. Deze atleten gebruiken dit als selectietornooi of of oefening voor grote Europese wedstrijden. Zondag komen dan de lagere gordels en de jongeren aan de beurt. Op die manier is het tornooi een mooie weerspiegeling van het Olympisch taekwondo dat zich volop evolueert.

Volgende edities komen er misschien nog andere aspecten aan bod, maar als je daar meer over wil zien of weten, moet je zeker het voorlaatste weekend van januari in het KTA1 te Diest eens langskomen.

De volgende editie staat gepland op 18 & 19 januari 2020, tot dan!

 

Wil je graag meer informatie over Taekwondoschool Keumgang? Contacteer ons of schrijf je in voor meer inlichtingen.

Grijp je telefoon bij de hand, vul onderstaand formulier in of stuur ons een e-mail.

 
Call-.png

+32 (0) 473 49 53 72

clipboard-.png
Voor- en achternaam *
Voor- en achternaam