DS2_6998-1.jpg

Trainers & Bestuur

Om Taekwondo aan te leren kunnen we beroep doen op een gemotiveerd team van gediplomeerde Taekwondotrainers bij Keumgang. Je kan steeds bij hen terecht met al je vragen. De Raad van Bestuur zet de lijnen uit en zorgt voor de ideale omkadering.

 

Jelle Vicca

Jelle Vicca.jpg

Jelle is van opleiding regent Lichamelijke Opvoeding. Hij is een professioneel taekwondotrainer en combineert zijn job als hoofdtrainer van Keumgang Diest met zijn tewerkstelling als coach binnen het nationale team. Sinds zijn 4de levensjaar beoefent hij de sport. Taekwondo is niet enkel zijn hobby maar ook zijn passie en beroep. Hij was professioneel topsporter Taekwondo en behaalde verschillende titels. Hij volgt de taekwondowereld op de voet, verzorgt alle soorten trainingen en zorgt voor de begeleiding van de trainers bij Keumgang. Jelle zorgt ook voor de opvolging en begeleiding van het wedstrijdteam. Je kan hem als coach vinden op wedstrijden in binnen -en buitenland.

 

David Beckers

David+Beckers.jpg

David is gespecialiseerd in stijltraining maar geeft ook met evenveel passie training aan jong en oud. Verder is hij scheidsrechter op sparringswedstrijden in binnen- en buitenland en maakt hij deel uit van de scheidsrechterscommissie. Tevens is hij sinds september 2015 officieel internationaal WTF-scheidsrechter, dit wil zeggen dat hij uitgenodigd wordt op internationale wedstrijden van wereldniveau. Als scheidsrechter is dit één van de hoogst mogelijke doelen die je kan bereiken.

 

Gunter Engelen 

Gunter Engelen.jpg

Gunter is een van de langst dienende leden bij in Diest. Hij is een zeer geliefd trainer en weet door zijn ervaring als vader als geen ander kinderen te motiveren. Daarnaast is Gunter ook penningmeester van onze club.

 

Chris Thoen 

Chris Thoen.jpg

Chris is een gerenommeerde stijltrainer uit Antwerpen en is alom gerespecteerd. Als 8ste Dan (zwarte gordel) heeft hij een ijzersterke reputatie en heeft hij een van de hoogste gordels in België. Op donderdag verzorgt hij de technische stijltraining in Diest.

 

Jeffrey Excelmans 

Jeffrey Excelmans.png

Jeffrey is zonder twijfel de trainer met het hoogste entertainmentgehalte. Hij weet als geen ander mensen te motiveren en kan moeilijkere oefeningen op een zeer toegankelijke en aangename manier uitleggen. Jeffrey gaat ook mee naar wedstrijden en weet als coach het beste uit de kinderen naar boven te halen. 

 

Sean Joye 

Sean Joye.jpg

Sean is de jongste trainer van het team, maar zeker niet de minste! In Tienen staat hij in voor een goed verloop van de trainingen. Vanaf dat hij de mat betreedt komen al zijn coachvaardigheden tot bloei en leidt hij op een zeer professionele manier alle trainingen in goede banen. Ook Sean kan je als scheidrechter tegenkomen op sparringswedstrijden in het hele land.

 

Steven Put 

Steven+Put.jpg

Steven is een vaste waarde binnen Taekwondoschool Keumgang Diest en is sinds de oprichting van de club (1989) een van de drijvende krachten. Hij zorgt voor de trainingen aan het recreantenteam. Volwassenen motiveren, hen uitdagen om hun grenzen te verleggen en hen door zijn trainingen even alle dagelijkse bekommernissen laten vergeten, zijn maar enkele kwaliteiten van Steven!

 

Rosario Leracitano

Rosario.png

Rosario is een Italiaanse knuffelbeer uit Genk met jaren ervaring. Hij zal garant staan voor een goed verloop van de kleutertrainingen en paraat staan tijdens andere trainingen. Je loopt hem ook tegen het lijf op nationale wedstrijden waar hij het beste uit atleten haalt.

 

Joram Blondeel

Joram.png

Joram heeft een militaire opleiding genoten en draagt hierdoor respect & discipline hoog in het vaandel. Hij weet als geen ander les te geven op een kindvriendelijke en motiverende manier. Met zijn jaren ervaring binnen onze club kan hij kinderen perfect opleiden richting zwarte gordel.

 

Nuray Savasan

Nuray.png

Een nieuwe aanwinst in ons trainersteam is Nuray. Zij assisteert wekelijks meerdere trainingen en is vooral betrokken in de opleiding van de jongste leden. Zij is zeer kindvriendelijk en weet als geen ander de kinderen te motiveren.

 

Raad van Bestuur

Raad van Bestuur.jpg
 

Wil je graag meer informatie over Taekwondoschool Keumgang? Contacteer ons of schrijf je in voor meer inlichtingen.

Grijp je telefoon bij de hand, vul onderstaand formulier in of stuur ons een e-mail.

 
Call-.png

+32 (0) 473 49 53 72

clipboard-.png
Voor- en achternaam *
Voor- en achternaam