2.3. Trainingsmomenten & Lidgelden.jpg

Trainingsmomenten & Lidgelden

We vinden het bij Taekwondoschool Keumgang uiterst belangrijk dat iedereen Taekwondo kan beoefenen, hierdoor bieden we dagelijks (m.u.v. zondag) vrijblijvende trainingsmomenten aan. Deze trainingen zijn opgedeeld naar leeftijdsgroepen en deeldisciplines. In de praktijk zoeken we steeds naar de meest geschikte groep voor elke taekwondobeoefenaar. Het is voornamelijk de bedoeling dat iedereen zich goed voelt in de groep waarin hij/zij deelneemt.

We organiseren op 6 dagen vrijblijvende trainingsmomenten in Diest. Onderstaande tabel toont het overzicht van alle trainingsmomenten, echter laat de rubriek 'Agenda' bovenaan ook zien waar en wanneer er trainingen plaatsvinden.

Hieronder vind je een overzicht van alle vrijblijvende trainingsmomenten in Diest.

 
Trainingsmomenten_Diest-2.jpg
 

Waar vinden deze dagelijks vrijblijvende trainingsmomenten plaats?

In de sporthal "de Warande", boven het zwembad van Diest op het kruispunt van de Pesthuizenstraat en de Omer Vanaudenhovelaan. 
AdresSporthal De Warande, Omer Vanaudenhovelaan 3, 3290 Diest

We geven de mogelijkheid om steeds minstens 3 keer gratis te komen proberen en mee te trainen. Wanneer je beslist om te blijven trainen vragen we je om je lidgeld te betalen. Onderstaande tabel geeft je meer informatie.

 
Lidgelden_Diest.jpg
 

Dit is inclusief verzekering en lidmaatschap bij Taekwondo Vlaanderen (Vlaamse Taekwondo Bond - 35 €/jaar). Je kiest daarna zelf hoeveel keer per week je vrijblijvend komt trainen, je hoeft niets door te geven en hebt de mogelijkheid dit wekelijks aan te passen aan je eigen planning.

Als lid van onze Taekwondoschool Keumgang ben je ook vrij om deel te nemen aan verscheidene activiteiten zoals het jaarlijkse kerstfeest, bezoek van de Sint, deelname aan wedstrijden - wanneer de tijd daarvoor rijp is - waarbij inschrijvingsgelden voor landelijke wedstrijden betaald worden door de club e.d. Wanneer je lid bent kan je ook zonder enige opleg trainingen volgen bij onze Taekwondoclub in Tienen

Deelnemers aan de kleutertraining op zaterdag betalen 100€/jaar incl. verzekering en lidgeld bij Taekwondo Vlaanderen. Net als de andere leden kan je dan ook deelnemen aan alle clubactiviteiten.

 

Wil je graag meer informatie over Taekwondoschool Keumgang? Contacteer ons of schrijf je in voor meer inlichtingen.

Grijp je telefoon bij de hand, vul onderstaand formulier in of stuur ons een e-mail.

 
Call-.png

+32 (0) 473 49 53 72

clipboard-.png
Voor- en achternaam *
Voor- en achternaam