De activiteiten van de laatste weken waren weer een schot in de roos

Beste Keumgangers,

Taekwondoschool Keumgang heeft weer niet stilgezeten de laatste weken. Tijdens het weekend van 28 en 29 januari organiseerden we onze eigen internationale sparringwedstrijd waar verschillende Europese landen vertegenwoordigd waren, dit al voor de 22ste keer. Keumgang kreeg niets dan fantastische reacties voor de organisatie en het werk van de vele vrijwilligers, hiervoor willen we jullie natuurlijk ten zeerste bedanken, een wederom perfecte editie was niet mogelijk zonder jullie hulp.

Op zaterdag 4 februari behaalden weer menig Keumgangertjes nieuwe streepjes & gordels tijdens het bandexamen. We wensen iedereen proficiat met de behaalde streepjes, iedereen mag trots zijn op zichzelf, nu opnieuw veel trainen om een hogere gordel te halen!

Ook werkt Keumgang mee aan een pestvrije sportwereld met de #TOPindesport, een initiatief tijdens de Vlaamse week tegen pesten van 17 tot 24 febuari.

Op vrijdag 24 januari organiseren we ook opnieuw een clubtoernooi waar onze Keumgangertjes een eerste veilige en vooral plezierige kennismaking kunnen hebben met de sparringvorm van Taekwondo. De wedstrijdjes worden begeleid door ons eigen sparringteam, onze scheidsrechters en coaches, het clubtoernooi verloopt zonder scorebord en het voornaamste doel is een veilige en positieve ervaring met sparring. Daarna wordt iedereen uitgenodigd op de kampioenenhuldiging in Diest vanaf 19u waar onze Keumgangkampioenen in de bloemetjes worden gezet.

Op maandag 27 en dinsdag 28 februari vindt opnieuw onze sportkampje plaats boven het zwembad in Diest (onze vertrouwde sportzaal). Het kamp is volledig volgeboekt met 50 deelnemers!! Komende maanden staat weer veel op het programma, maar hier komen we we zeker nog op terug! ;-)

Jeffrey Excelmans