Laatste G1 van het seizoen in Luxemburg ook een succes!

Door de examens nam op zondag 17 juni slechts een klein team van 3 spelers deel aan de Open Luxemburgse kampioen schappen.

Bij de meisjes cadetten tot 29kg won Hanne goud na ruime winst in haar 2 kampen. Daarmee wint Hanne haar 4 eerste G1 tornooien waar ze tot nu toe aan deel genomen heeft. Een prestatie om U tegen te zeggen.

Carolien en Tasha traden aan bij de meisjes cadetten tot 33kg. Carolien won haar 2 eerste kampen. In de eerste boog ze een 6-0 achterstand om in een rustgevende voorsprong. In haar 2de kamp was het open deur dag met 37-28 winst voor Carolien. Tasha gaf in haar eerste kamp tegen een grote Israëlische een demo modern sparren, ze won met 16-3. Ook in haar 2de kamp was de Engelse tegenstandster een maatje te klein.

Na de president cup in Sindelfingen, De Open Duitse in Hamburg, De Open Berlijn was er dus in Luxemburg bij de meisjes cadetten -33kg een vierde Keumgang finale op een internationaal tornooi. Na een mooie kamp besliste Tasha de kamp in haar voordeel. 2 keer goud en 1 keer zilver, na een onderling duel in de finale of een perfecte score om het seizoen.

Jeffrey Excelmans