Massale opkomst tijdens eindeseizoensactiviteiten

We zagen een massale opkomst tijdens het laatste bandexamen te Diest en de barbecue op het einde van het seizoen. We wensen alvast iedereen proficiat met de behaalde resultaten en hopen dat iedereen zijn buikje rond heeft gegeten tijdens onze barbeque.

Volgend seizoen kunnen we weer heel wat nieuwe gordels en streepjes bewonderen tijdens de training. We wensen jullie nu een welverdiende en deugddoende vakantie maar vergeet niet dat jullie vanaf 13 juli elke woensdag van de vakantie kunnen trainen van 18u30 tot 19u30 boven het zwembad in Diest.

Check tijdens de vakantie regelmatig eens de website voor nieuwsupdates, zo is er van 29 juli tot 2 augustus een internationale sparringstage in Averbode georganiseerd door onze taekwondoclub met deelnemers uit 12 verschillende landen, zo is er van 29 tot 31 augustus ons zomerkamp taekwondo in samenwerking met stad Diest. Kom zeker eens een kijkje nemen op de stage of meedoen aan het zomerkamp te Diest.

Zoals jullie kunnen zien, activiteiten genoeg tijdens de zomervakantie, jullie moeten jullie dus niet vervelen ;-).

Hieronder vinden jullie alvast enkele sfeermomenten tijdens de eindeseizoensactiviteiten.Prettige vakantie voor iedereen !!

Jeffrey Excelmans