Ons KupFeest; prachtige afsluiter van een onvergetelijk seizoen!

Tradities zijn er om in ere te houden, maar toch kan verbetering enkel aangemoedigd worden. Keumgang heeft al jarenlang de traditie om het seizoen af te sluiten met een barbecue. Dit jaar wilde we het eens over een andere boeg gooien. We gingen op zoek naar een concept waarbij onze taekwondoka’s kunnen tonen wat ze tijdens het afgelopen jaar geleerd hebben, een groot feest voor leden, (groot)ouders, broers en zussen, sympathisanten…. Zo werd het KupFeest geboren.

En dat het een heus feest was zullen alle aanwezigen alleen maar beamen. Een mix van demo’s, trainingen, sparring, poomsae… Iedereen kon zijn kunnen tonen voor een geweldig enthousiast publiek! Poomsae’s werden gelopen met het oog voor perfectie, er werd gespard met een enorme goesting en plankjes en stenen werden gebroken met een enorm gemak. Van de kleuters tot de recreanten, van recreatief tot competitief taekwondo, iedereen zijn talenten kwamen aan bod. Tussendoor en nadien werd er gezellig samengezeten met een hapje en een drankje, bekenden geraakten met elkaar aan de praat en nieuwe vriendschappen kwamen tot bloei. Alle deelnemers kregen als aandenken een goodiebag mee naar huis met hun resultaat van het bandexamen en leuke gadgets, zoals onze gloednieuwe Keumgang armbandjes!

Alleen maar blij gezichten, stralende kinderen, tevreden trainers en voldane ouders. We kunnen alleen maar met veel voldoening terugblikken op deze zeer geslaagde eerste editie van ons KupFeest. We willen dan ook graag iedereen bedanken om er een onvergetelijke dag van te maken: leden, familie, trainers en vrijwilligers die wederom zorgden voor een vlekkeloze organisatie… Bedankt! We kunnen dan ook besluiten dat ons eerste Kupfeest een schot in de roos was en dat het het begin is van een nieuwe traditie!

Bekijk hieronder de aftermovie!

https://www.youtube.com/watch?v=EmGjipFlXVo

Jeffrey Excelmans