Onze club wint clubklassement op TTE Open in Leusden (NL)

Zaterdag 27 oktober traden 10 van onze leden aan op de TTE open georganiseerd door onze goede vriend Richard Molle en zijn team. De aspiranten – die allemaal hun eerste toernooi in het buitenland betwistten – mochten de spits afbijten:

Hannah won overtuigend haar eerste partij maar verloor haar 2de met brons als resultaat. Adriaan won 3 partijen maar de tegenstander in de finale was iets te sterk, een mooie zilveren plak. Serina haar eerste tegenstandster kwam niet opdagen waardoor ze doorstootte naar de finale waar ze met doordacht taekwondo zich de sterkere toonde. Elien won met duidelijk verschil haar halve finale om nadien in de finale zich duidelijk de sterkste te tonen van de speler uit Tessenderlo. Zowel voor Serina als voor Elien een gouden medaille.

Nadien was het de beurt aan onze cadetten en junioren. Caroline diende door afzeggingen een gewichtsklasse hoger te kampen. Ondanks een zeer verdienstelijke kamp was de speler van Eindhoven iets te sterk voor haar. Brons voor Caroline. In de klasse tot 33kg won Mylo zijn eerste 2 partijen maar in de finale was de Duitse tegenstander te sterk met zilver als resultaat. Bij de cadetten tot 41 kg hernam Maarten na zijn blessure en revalidatie. Hij won zijn 3 kampen op een overtuigende manier. Een gouden medaille. In de klasse tot 45kg deed Bjarne dat kunststukje nog eens over, 3 gewonnen partijen en eveneens goud. Bij de junioren meisjes tot 46 kg toonde Sofie zich in haar 2 partijen duidelijk de beste dus verdiend goud. Bij de meisjes tot 55kg toonde Lies in haar 3 partijen dat ze heel hard gewerkt heeft en veel vooruitgang geboekt heeft, 3 overtuigende zeges met goud als beloning. De grote verrassing kwam helemaal op het einde wanneer wij totaal tegen onze verwachtingen in het clubclassement voor de A-klasse wonnen met de daaraan verbonden geldprijs.

Dank aan de begeleiders; Magda, Jelle, Niel en Tasha.

Groepsfoto-TTE-Open-.png
Jeffrey Excelmans